BAMBOO

Бамбук за здравословен сън

VISCO BAMBOO с нов дизайн и нови особености в пълнежа.

Покритието на матраците Bamboo е съставено от бамбукови нишки, които имат естествена анти-бактериалност. Материята Bamboo е здравословна, органична и има естествена защита срещу миризмата на пот.

CoolSoft трактовката е новоразработен плътен бамбуков пълнеж, който осигурява температурен баланс през нощта. Поради телесните температурни промени по време на сън е възможно да ви е студено или горещо, но CoolSoft трактовката ви позволява да спите в перфектни условия.

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени