DUO TECH

Събуждате се сутрин отпочинали, спокойни и презаредени.

В продуктите DUO TECH е използвана комбинацията от Покет-пружинна система и еластична ViSCO "запомняща" пяна.

Еластичната ViSCO "запомняща" пяна, благодарение чувствителността си към телесна температура, изпълва всички пространства и осигурява облекчение на притискащите точки. В крайна сметка имате дълбок и здрав сън, регулирано кръвообръщение, премахната болки в ставите и изправен гръбнак. Не само тялото Ви, но и умът Ви се събужда възстановен.

Двете страни на матраци DUO TECH са с твърдост 60, предназначени за двустранно ползване. Тъй като пружуните в Покет-пружинната система могат да се движат независимо една от друга, ползватели с различни килограми могат да ползват матрак с една и съща структура.

Пълнежът на матраците, произведен по специална технология, съдържа CoolSoft трактовка, която позволява температурен баланс за ползвателя. В допълнение, пълнежът съдържа специални капсули, които предоставят приятен и комфортен жасминов аромат и благоприятстват дълбокия сън с лекота.Дълбок, комфортен сън
Понеже Visco Elastic "Memory Foam" заема формата на тялото Ви поради телесната температура и тегло, бавно натискът върху тялото става минимален. Тъй като има минимално налягане върху тялото, вените не се притискат, циркулацията на кръвта продължава и не чувствате схващане, което на свой ред причинява въртене и мятане по време на сън. Така можете да имате дълбок и здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви получава равна подкрепа от главата до петите върху среда без налягане. Вашият матрак се оформя в зависимост от теглото на всяка част на тялото Ви. Получаване подкрепа в зависимост от вашите глава, врат, гръб, талия, бедра, колене и китки, като по този начин вашите болки, произхождащи от ставите и гръбначния стълб се елиминират.


 


© 2015 / Всички права са запазени