BABY

Нека вашите бебета и деца изпитат visco комфорта

Нека вашите бебета и деца се насладят на комфортът на матраците Visko. Когато децата растат, грижата за правилната стойка и развитие на гръбначния стълб е изключително важна. В тази връзка, изборът на матрак е от първостепенно значение.

За съжаление, пружинните матраци не могат да паснат на тялото напълно. Те създават натиск върху тялото и гръбначният стълб стои в неестествена позиция. От своя страна обаче, матраците с Visko Еlastic мемори пяна намяляват този натиск до минимум и поддържат естествената стойка на гръбнака, като премахват натиска на матрака върху тялото, благодарение на Мемори клетките във вътрешността. Анти-бактериално покритие и ципове със Sanitized Finishing.

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
  


 


© 2015 / Всички права са запазени