STANDART

Чрез чувствителността си към телесната температура, нашата мемори пяна Visko Elastic, запълва празнините под тялото и осигурява облекчение в напрегнатите точки. Така вие имате безпроблемен и солиден сън, регулирана циркулация на кръвта. Гръбнакът е в естествена позиция, предотвратявайки болки и схващания по време на сън.

Особено подходящ за деца и тийнейджъри

Нашият стандартен матрак е от мека пяна, без занижаване на Европейския стандарт от 7 см мемори Visko слой. Изработен е за хора, обичащи да спят на нисък матрак. Много подходящ за детски стаи и тийнейджърски спални. Анти-бактериално покритие и ципове със Sanitized Finishing.

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени