NATURAL VISCO

Фантастични сънища върху умни матраци

След научни изследвания, индийското масло е добавено към мемори пяната Visko Elastic. Този естествен продукт е насочен към намаляване на използваните изкопаеми горива за изработката на матраците. По този начин за първи път са комбинирани възобновяеми енергоизточници с продукти на химическата промишленост.

Мемори пяната Visko Elastic е обогатена с натурално индийско масло, използвано в медицината като лекарство от векове. Днес то все още се използва за производството на лекарства, козметика и сапун. Чрез чувствителността си към телесната температура, нашата мемори пяна Visko Elastic, запълва празнините под тялото и осигурява облекчение в напрегнатите точки. Така вие имате безпроблемен и солиден сън, регулирана циркулация на кръвта. Гръбнакът е в естествена позиция, предотвратявайки болки и схващания по време на сън.

РИЦИН
Натуралното индийско масло се ползва за лечение от години. Все още се ползва във фармацевтичния и козметичен производствени сектори.

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени