AQUA GEL

Климатикът на вашия сън

Постоянно чувство за свежест и прохлада докато спите. Осигурени от комбинацията между AQUA GEL технологията и материята Coolmax. Благодарение на молекулярната си структура, гелът осигурява свежест и прохлада. Оформен е в съответствие с точките на най-голям натиск на тялото върху матрака. Това са бедрата, гърба и раменете. Материята Coolmax не задържа потта и спомага за бързото й изпарение.

По този начин, матраците Aqua Gel са винаги свежи и хладни през цялото време. Освен това, вашият матрак е защитен от петна и бактерии. Ципът е третиран със Sanitized finishing, което го прави антибактериален.

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени