VISCO AIR

3D технология за здравословен и комфортен сън

3D слоят в Carefull thicking, който спечели наградата на Intezium за 2009 година, е съставен от гъвкави вертикални нишки, свързващи горната и долната повърхност. Така се създават триизмерни въздушни канали. Проучванията на Европейския институт за проучвания на съня ESRI и брюкселския Leuven University, доказват, че 3D Cairfull thicking осигуряват с 14% по-висок комфорт.

Специалната материя Cairfull има триизмерна структура, която позволява на въздуха да минава през нишките. Това носи свежест и хигиеничност по време на сън. Вертикалните гъвкави нишки разпределят натискът върху по-голяма повърхност. Тази характеристика, комбинирана с качествата на Visko Elastic мемори пяната, дава усещане за безтегловност по време на сън! Заради своята структура, тези матраци не задържат влага и създават неприятна за развитието на микроорганизми среда!

Материята Cairfull 3D има охлаждащ ефект.

Влага абсорбиращата функция на пълнежът Cairfull е одобрен от Netherlands Organisation for Applied Scientific Research (TNO).

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени