FASHION

За вашия изискан вкус

Visko Fashion матраците засилват ефекта на Visko elastic мемори пяната върху тялото ви, със специална структура на покритието, което е и със модерен дизайн. Вертикалните нишки в него, създават триизмерна среда и подобряват циркулацията на въздуха. Благодарение на това, спите в свежа среда и се събуждате с чувство на свежест и виталност.
 
Специалните ароматни капсули в материята засилват удоволствието от съня и чувството за свежест. Тези микро-капсули освобождават приятен аромат, когато тялото докосва матрака.

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени