SILVER

Анти-стрес сребро, за да започнете деня си здрави и щастливи

Специални анти-стрес и анти-бактериални сребърни нишки.

Сребърното покритие елиминира нездравословното напрежение и стрес, чрез отвеждане на статичното електричество, акумулирано през деня, благодарение на сребърните нишки във вътрешността. Създадено е, за да ви направи по- щастливи, спокойни и здрави, чрез комбинация между комфорта на Visko Elastic и сребърна технология.

Със своята естествена структура, среброто е мощен анти-бактериален елемент. Помага за превенция срещу развитието и съществуването на бактерии и гъбички в матраците. Също така намалява лошите миризми. Покритието не се нарушава или деформира при пране!

 


 

Дълбок, комфортен сън
Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени