HIGH PLUS

Вдъхновени от успеха на продуктите с плътност на пяната (80 density) VISKO LOVE предлага новата серия HIGH+ с нови подобрени характеристики. Въздушни канали за оптимална вентилация и стилна нова материя с 5 отлични характеристики. Циркулирането на въздуха през матрака, посредством въздушните канали, осигурява проветривост и предпазва от задържането на влага и по този начин осуетява развитието на бактерии и плесени. Така се създава една отлична среда за добър сън. Елегантната покривна материя също подпомага вашия здравословен сън.

Anti-Age:подхранва кожата с Vitamin E и защитава клетъчната структура и имунната система.
Body-Slim:технологията подпомага микро-циркулацията на кръвта и стяга кожата
Natural Skin Care:технологията запазва влажността на кожата
Silk Protein Finish:ускорява клетъчната регенерация

Еластичната ViSCO "запомняща" пяна, благодарение чувствителността си към телесна температура, изпълва всички пространства и осигурява облекчение на притискащите точки. В крайна сметка имате дълбок и здрав сън, регулирано кръвообръщение, премахната болки в ставите и изправен гръбнак. Не само тялото Ви, но и умът Ви се събужда възстановен.

 


 

Дълбок, комфортен сън

Когато мемори пяната VISKO ELASTIC заеме формата на вашето тяло, чрез температурата и теглото ви, напрежението върху тялото спада до минимум. Вените не са притиснати и циркулацията на кръвта продължава естествено. Вие не чувствате неудобство и дискомфорт, които са причината за въртенето по време на сън. По този начин имате здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви има еднаква опора от главата, до пръстите на краката. Нашите матраци заемат формата на всяка част от вашето тяло. Получавате опора за главата, врата, гърба, ханша, коленете и китките. Вашите болки и схващания от неудобен сън ще изчезнат.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени