VISCO THERMIC

Със своята чувствителност към телесната температура, мемори пяната Visko Elastic, запълва всички празнини и облекчава напрежението в проблемните области. В резултат на това, имате безпроблемен и солиден сън и регулиране на кръвната циркулация.Гръбначният стълб е в естествена , изправена позиция и болките и схващанията са елиминирани.

Не само тялото ви, но и умът ви се събужда отпочинал.

Матраците Thermic са покрити с патентованото Thermic покритие. Когато телесната температура се повиши, микро-капсулите в покритието, абсорбират и съхраняват излишната топлина, като на свой ред я отдават, когато температурата на тялото ви се понижи, осигурявайки комфортът, който ви е нужен по време на сън.

В допълнение, пяната под меката Visko 60 Density пяна, има специални въздушни канали и покритие от 3D Mesh Fabric и осигурява постоянна циркулация на въздуха.

 


 

Дълбок, комфортен сън

Понеже Visco Elastic "Memory Foam" заема формата на тялото Ви поради телесната температура и тегло, бавно натискът върху тялото става минимален. Тъй като има минимално налягане върху тялото, вените не се притискат, циркулацията на кръвта продължава и не чувствате схващане, което на свой ред причинява въртене и мятане по време на сън. Така можете да имате дълбок и здравословен сън до сутринта.

Здравословен, възстановяващ сън
Тялото ви получава равна подкрепа от главата до петите върху среда без налягане. Вашият матрак се оформя в зависимост от теглото на всяка част на тялото Ви. Получаване подкрепа в зависимост от вашите глава, врат, гръб, талия, бедра, колене и китки, като по този начин вашите болки, произхождащи от ставите и гръбначния стълб се елиминират.
 


 


© 2015 / Всички права са запазени